Wat heb je allemaal nodig?
Voor de cake:
250 gram boter, op kamertemperatuur
600 gram ruwe rietsuiker
6 eieren
2 eetlepels rode voedingskleurstof
3 eetlepels cacaopoeder
375 gram witte bloem
250 ml karnemelk
1 theelepel vanille- extract
1/2 theelepel zout
1 theelepel baksoda
1 eetlepel azijn
600 gram ruwe rietsuiker
6 eieren
2 eetlepels rode voedingskleurstof
3 eetlepels cacaopoeder
375 gram witte bloem
250 ml karnemelk
1 theelepel vanille- extract
1/2 theelepel zout
1 theelepel baksoda
1 eetlepel azijn
Voor de glazuur:
2 plakjes (200 gram) roomkaas
350 gram witte chocola
250 gram boter, op kamertemperatuur
2 plakjes (200 gram) roomkaas
350 gram witte chocola
250 gram boter, op kamertemperatuur
Verdeel het cakebeslag over de 3 bakvormen en bak het de gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat het daarna afkoelen.
Voor het glazuur van witte chocola en roomkaas smelt je de witte chocola en laat je het lauw worden. In een grote kom klop je de roomkaas luchtig. Klop geleidelijk de gesmolten chocola en zachte boter erdoor tot het geheel de structuur van slagroom heeft. Vul vervolgens de cake en glaceer het.
Voor het glazuur van witte chocola en roomkaas smelt je de witte chocola en laat je het lauw worden. In een grote kom klop je de roomkaas luchtig. Klop geleidelijk de gesmolten chocola en zachte boter erdoor tot het geheel de structuur van slagroom heeft. Vul vervolgens de cake en glaceer het.
X-Kelsey
Geen opmerkingen:
Een reactie posten