Wat heb je allemaal nodig?
250 g pure chocolade
200 g zachte boter
4 eieren
300 g suiker
500 ml melk
150 g zelfrijzend bakmeel
20 g cacaopoeder
een mespuntje zout
70 g ongezouten pecanoten (naar eigen smaak)
een bakvorm
Wat moet je allemaal doen?
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Smelt de chocolade au bain-marie en roer de boter erdoor. Klop in een kom de eieren en de suiker schuimig en roer de melk erdoor. Meng het zelfrijzend bakmeel met cacao en zout. Roer het bakmeel door het eimengsel en meng door de chocolade. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Schenk het beslag in de bakvorm en strooi de noten erover. Bak de brownie in de oven in circa 45 minuten gaar en dan kun je lekker smullen!
Versiertip: voordat je de brownie in de oven zet, strooi je er wat chocolade snippers overheen (verkrijgbaar bij de bakspullen in de supermarkt). Dit ziet er feestelijk en lekker uit.
veel bakplezier!
X- Kelsey
Bron
Geen opmerkingen:
Een reactie posten