Tip 1: Temperatuur
Zorg dat alle ingrediƫnten voor het deeg op kamertemperatuur zijn voor je ze mengt. Op deze manier wordt het mengsel echt goed homogeen (gelijkmatig opgenomen).
Tip 2: Vullen
Vul de papieren vormpjes voor 3/4 en zet de oven een tikje lager wanneer de cupcakes bakken. De foto hieronder laat het verschil in resultaat zien.
Tip 3: De tandenstoker truc
Test of je cupcakes goed genoeg gebakken zijn na de voorgeschreven tijd. Wanneer je een tandenstoker in het midden van de cupcake steekt zou die er schoon uit moeten komen - dus zonder dat er deeg aan blijft plakken. Is dat niet het geval? Nog even terug de oven in schuiven en naar een paar minuten de tandenstoker truc herhalen.
Succes met deze tips. Hopelijk lukt het nu beter om de perfecte cupcakes te bakken.
X- Kelsey
Bron
Super leuke blog !
BeantwoordenVerwijderenZou je me terug willen volgen ?:)
BeantwoordenVerwijderen